KitConnect, de kitspecialist in Vleuten en omgeving

Bent u opzoek naar een Kit bedrijf in Vleuten ? Zoek niet verder! Kitbedrijf Kitconnect helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten kitwerk. Bekijk onze specialisaties hierdonder.

Wij werken alleen met de beste kit tegen eerlijke prijzen. Daarnaast bieden wij garantie op het kitwerk dat wij leveren. 100% Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij komen uit de omgeving van Vlueten en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Neem vandaag contact op met de afkitter van Vleuten!

Badkamer kitten

Toiletten kitten

Keuken kitten

Kit verwijderen en herstellen

Maatwerk

Badkamer kitten

Om lekkages te voorkomen is het aan te raden om uw badkamer goed te laten kitten. Een goed afgewerkte kitlaag is van uiterst belang voor optimale hygiëne en een strak resultaat.

Toilet kitten

Heeft uw een nieuw of een verouderd toilet waarbij het kit, nieuw of opnieuw gedaan moet worden. Wij helpen uw graag.

 

Keuken kitten

Een goed afgekitte keuken is uiterst belangrijk. Hierdoor komt er geen vocht of vuil tussen het aanrechtblad en voorkomt u schimmels en bacteriën.

 

Vloeren en Plinten Kitten

Naast een mooie look, is het ook belangrijk om uw vloer en plinten af te laten kitten om vuil en vocht tegen te gaan. Neem contact met ons op.

 

Kit verwijderen en herstellen

Is uw kit verouderd of beschimmeld of heeft uw een lekkage. Onze experts verwijderen het verouderde kit en brengen een nieuwe kitlaag aan. 

Maatwerk

Heeft u andere kit projecten met specifieke wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag langs.